Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2013' 'април'

Состанок на тема „ Значење, улога и контрола на микотоксините"
Состанок на тема „ Значење, улога и контрола на микотоксините"

Хотел Карпош, Скопје

На ден 10.04.2013 год., Авицена организираше состанок на тема:

„ Значење, улога и контрола на микотоксините-новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи"...