Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2013' 'август'

Работилница на тема „Респираторни инфекции-причинители и современа дијагностика"
Работилница на тема „Респираторни инфекции-причинители и современа дијагностика"

Сандански, Бугарија

Во периодот од 05-07.04.2013 год., Авицена беше организатор на работилница, која ги опфати сите аспекти на респираторните инфекции- причинители, клинички аспекти на заболувањата, современи тестови и методи за дијагноза и третман...