Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2014' 'декември'

Редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ)
Редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ)

Клуб на пратеници, Скопје

На 22.12.2014 година, во просториите на Клуб на Органите на Управата ( Клуб на пратеници) во Скопје, се одржа редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ). Состанокот беше акредитиран ...