Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2014' 'април'

Авицена спонзор на V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија
Авицена спонзор на V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија

Почитувани,

Во името на Здружението на микробиолозите на Македонија (ЗММ) и Институтот за микробиологија и паразитологија при Медицинскиот факултет, УКИМ, Скопје, а воедно и како спонзори на овој голем настан, ни претставува особено задоволство и чест да Ве поканиме на V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество, што ќе се одржи во Охрид од 28-31 Мај 2014 година...