Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2014' 'мај'

V-ти Конгрес на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество
V-ти Конгрес на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

хотел Метропол, Охрид

Во периодот од 28 – 31.05.2014 година во Охрид се одржа V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија, каде Авицена зеде активно учество, а воедно беше и еден од спонзорите на настанот.

На Конгресот беа застапени одбрани пленарни предавања, симпозиуми, тркалезни маси, усни и постер презентации од широкото поле на микробиологијата.

Присуствуваа микробиолози од сите области и доктори кои се вклучени во дијагностика, терапија и превенција на инфекции и инфективни болести...

АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА - СЕРТИФИЦИРАН SIEMENS SERVICE PROVIDER
АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА - СЕРТИФИЦИРАН SIEMENS SERVICE PROVIDER

Со задоволство Ве информираме дека на ден 23.05.2013 год., по долготраен процес на усогласување со стандардите на SIEMENS, по извршената контрола и проценка од стручни лица од централното седиште на Siemens Healthcare Diagnostics, Авицена дијагностика доби потврда – СЕРТИФИКАТ ЗА ОФИЦИЈАЛЕН SIEMENS SERVICE PROVIDER.