Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2014' 'септември'

Работна посета на компанијата Vircell, Шпанија
Работна посета на компанијата Vircell, Шпанија

Гранада, Шпанија

Во периодот од 27.09-02.10.2014 год., дел од тимот на Авицена, заедно со група на лекари специјалисти, беа во посета на компанијата Vircell во Шпанија- реномиран производител на тестови и опрема за микробиолошка дијагностика, со кој Авицена успешно соработува повеќе од 15 години...

5-ти Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2014"
5-ти Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2014"

Хотел Метропол, Охрид

Во организација на Факултетот за ветеринарна медицина на Универзитетот Св. "Кирил и Методиј" Скопје, во периодот од 05 – 07.09.2014 во хотел Метропол, Охрид се одржа 5-тиот Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2014".
Богатата програма на овој научен собир нудеше единствена можност за пленарни предавања, научни презентации и дискусии во врска со следните теми: безбедноста на храната, јавното здравство, здравствената заштита, репродукцијата и благосостојбата на животните.