Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2015' 'октомври'

Авицена дијагностика со учество на IX Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2015
Авицена дијагностика со учество на IX Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2015

Солун, Грција

Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика и Авицена Лабораторија учествуваше на IX Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2015, кој се одржа во Солун, Грција во периодот ...

Авицена со учество на шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество
Авицена со учество на шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество

Хотел Изгрев, Струга

Во периодот од 8ми до 11ти октомври 2015 година во хотел „Изгрев“ во Струга, се одржa шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество. Научниот собир кој го организираше Здружението на педијатри на Р. Македонија имаше за цел да даде акцент на различни теми кои се важни за педијатрите и за сите што работат со детската популација...

Авицена со учество на XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество
Авицена со учество на XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество

Хотел Холидеј Ин, Скопје

Во периодот од 1ви до 3ти Октомври, 2015 година во хотел „ХОЛИДЕЈ ИН“ – Скопје, во организација на МЛД, ќе се одржи XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество....