Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2015' 'декември'

Авицена дијагностика покровител на стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија
Авицена дијагностика покровител на стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 16.12.2015 год. со почеток во 13.00 часот, во Light Club Restaurant  - Скопје под покровителство на Авицена се одржа стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија...