Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2015' 'април'

Годишен стручен состанок на здружението на педијатри на РМ
Годишен стручен состанок на здружението на педијатри на РМ

хотел Арка

На ден 27.04.2015 год., во хотел Арка , Скопје, се одржа Годишен стручен состанок на Здружението на педијатри на Р.Македонија. Тема на состанокот беше Астмата во детската возраст, новите трендови за нејзино рано дијагностицирање и третман во детската возраст, како и најновите методи за ин витро алерголошки тестови...