Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2015' 'јуни'

21. Меѓународен Конгрес за клиничка хемија и лабораториска медицина
21. Меѓународен Конгрес за клиничка хемија и лабораториска медицина

Париз

Во периодот од 21-25.06.2015 год., во Париз се одржа 21. Меѓународен Конгрес за клиничка хемија и лабораториска медицина. Самото мото на конференцијата „ Р-Еволуција во лабораториската медицина" беше уште еден начин да се прикаже клучната улога на лабораториската медицина во секојдневниот третман на пациентите...