Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2015' 'септември'

Стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“
Стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“

Хотел Метропол Охрид, сала Билјана

На 16.09.2015 год. (среда) во сала Билјана, хотел Метропол со почеток од 17.30 часот, во заедничка организација на Авицена дијагностика и ПЗУ Дарон се одржа стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“...