Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2016' 'октомври'

Прва Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија
Прва Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија

хотел Александар Палас, Скопје

Тимот на Авицена дијагностика учествуваше на првата Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија, која се одржа од 12 - 16 Октомври 2016 год во хотел Александар Палас во Скопје...

VI-ти Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија
VI-ти Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија

Хотел Дрим, Струга

Почитувани, задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика учествуваше на 6-тиот Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија, а воедно и на 44-тите Октомвриски средби, стручен собир на медицинските лаборанти, кои се одржаа во Хотел Дрим, Струга во периодот 06-09 Oктомври...

24-ти Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација
24-ти Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација

Тирана, Албанија

Тимот на Авицена Дијагностика заедно со група од 20 соработници учествуваа на 24-тиот Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација и 4-та албанска национална конференција за клиничка биохемија и лабораториска медицина, која ќе се одржа од 5-7 октомври, 2016 година во Тирана, Албанија...