Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2016' 'април'

Aвицена дијагностика со учество на ECCMID 2016
Aвицена дијагностика со учество на ECCMID 2016

Амстердам, Холандија

Задоволство ни е да Ве информираме дека традиционално како и секоја година дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 26-тиот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања - ECCMID 2016, кој се одржа во периодот од 09-12ти Април во Амстердам, Холандија...