Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2016' 'мај'

Авицена дијагностика со учество на XX Конгрес за медицинска биохемија и лабораториска медицина со меѓународно учество
Авицена дијагностика со учество на XX Конгрес за медицинска биохемија и лабораториска медицина со меѓународно учество

„Hyatt Ragency“ во Белград, Србија

Почитувани, задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика и Авицена Лабораторија учествуваше на XX Конгрес за медицинска биохемија и лабораториска медицина со меѓународно учество, кој се одржа од 25-27 Мај 2016 година во “Hyatt Regency“ во Белград, Србија...

АВИЦЕНА – APPROVED SERVICE PARTNER FOR HEALTHCARE (Laboratory Diagnostic, Point Of Care)
АВИЦЕНА – APPROVED SERVICE PARTNER FOR HEALTHCARE (Laboratory Diagnostic, Point Of Care)

Авицена

Со задоволство Ве информираме дека на ден 18.05.2016 год., по извршената контрола и проценка од стручни лица од централното седиште на Siemens Healthcare Diagnostics,  Авицена дијагностика доби потврда – СЕРТИФИКАТ за APPROVED SERVICE PARTNER FOR HEALTHCARE (Laboratory Diagnostic, Point Of Care) за територијата на Р.Македонија.​..

Авицена дијагностика спонзор на Симпозиумот “ХПВ инфекции и асоцирани болести“
Авицена дијагностика спонзор на Симпозиумот “ХПВ инфекции и асоцирани болести“

хотел „Холидеј Ин“ Скопје

Почитувани, задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика беше спонзор на Симпозиумот “ХПВ ИНФЕКЦИИ И АСОЦИРАНИ БОЛЕСТИ“ кој се одржа на 6ти Мај 2016 (петок) во хотел “ Холидеј Ин“ Скопје, од 12.00 до 20.00 часот...