Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2016' 'јуни'

Работна посета на компанијата Thermo Fisher Scientific – OXOID во Германија
Работна посета на компанијата Thermo Fisher Scientific – OXOID во Германија

Wessel, Германија

Во периодот од 15.06.2016 до 18.06.2016 година, дел од тимот на Авицена, заедно со група на комитенти, беа во посета на компанијата Thermo Fisher Scientific - OXOID во Wessel Германија...