Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2017' 'октомври'

Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ со стручен состанок во Куманово
Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ со стручен состанок во Куманово

Почитувани,

Ве информираме дека на 17.10.2017 во организација на Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“.

Овој состанок беше акредитиран од Лекарската Комора како стручен состанок и ги опфати сите аспекти на респираторните инфекции - причинители, клинички аспекти на заболувањата, современи тестови и методи за дијагноза...

Во Кочани во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“
Во Кочани во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“

Авицена Дијагностика

Почитувани,

Ве информираме дека на 03.10.2017 во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“...