Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2017' 'ноември'

Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2017
Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2017

Авицена Дијагностика

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на X Балкански Конгрес на микробиолозите - Microbiologia Balkanica 2017, кој се одржа во Park hotel Moskva, Софија во периодот од 16-18-ти Ноември 2017 година...

Дел од тимот на Авицена дијагностика на стручно усовршување во Германија
Дел од тимот на Авицена дијагностика на стручно усовршување во Германија

Авицена Дијагностика

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на едукативен состанок организиран од страна на Siemens Healheneers за промоција на ePOC Blood Analysis System, Point of Care систем за гасни анализи...