Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2017' 'април'

Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2017
Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2017

Авицена Дијагностика

Задоволство ни е да Ве информираме дека традиционално како и секоја година, дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 27-миот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања - ECCMID 2017, кој се одржа во периодот од 22ри-25ти Април во Виена, Австрија...

Лабораториска контрола во процес на производство на вино
Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Авицена Дијагностика, вино

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 06.04.2017 год., Авицена организираше работилница на тема:

1. Начини на контрола на хигиена во производство › Методи за брза детекција на хигиена (теоретски дел) › Практична работа со апарат AccuPoint™ Advanced 2. Контрола на производствениот процес на вина (ензимски тестови) › Можни решенија за мали...