Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2017' 'мај'

Авицена со учество на 19-ти интернационален состанок на Дунавската лига за тромбоза и хеморагични заболувања
Авицена со учество на 19-ти интернационален состанок на Дунавската лига за тромбоза и хеморагични заболувања

Авицена Дијагностика

Почитувани, Ве известуваме дека во периодот од 18-20.05.2017 година во хотел Александар Палас се одржа 19-тиот интернационален состанок на Дунавската лига за тромбоза и хеморагични заболувања во организација на Здружение на здравствени работници и соработници кои...