Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2018' 'октомври'

Авицена со учество на 26-тиот Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација
Авицена со учество на 26-тиот Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација

Ве информираме дека Авицена ДОО беше златен спонзор на 26-тиот Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација, кој се одржа од 3-5 Октомври, 2018 година во хотел Александар Палас, Скопје.