Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2018' 'мај'

Авицена со учество на VI Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество
Авицена со учество на VI Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

Хотел Метропол Охрид

Ве информираме дека Авицена дијагностика и оваа година беше дел од 6-тиот по ред Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество и Симпозиумот со наслов „Emerging infections“ кои се одржаа во периодот од 30.05 - 02.06.2018 година во хотел Метропол, Охрид...