Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'октомври'

Авицена ДОО златен спонзор на 5-тиот Интернационален Конгрес на Здружението на трансфузиолози
Авицена ДОО златен спонзор на 5-тиот Интернационален Конгрес на Здружението на трансфузиолози

Авицена ДОО беше златен спознор на 5-тиот Интернационален Конгрес на Здружението на трансфузиолози, кој се одржа во периодот од 16 - 19 Октомври, во хотел Александар Палас, Скопје.


Авицена ДОО е платинест спонзор на Western Balkans Summit
Авицена ДОО е платинест спонзор на Western Balkans Summit

Со задоволство ве информираме дека Авицена ДОО беше платинест спонзор на еден од најзначајните настани кој се одржа во регионот-  Western Balkans Summit - Reinforcing the momentum for European integration, во организација на The Economist.