Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'март'

Авицена покровител на Симпозиум „Хламидии“ во организација на Здружението на микробиолози на Македонија
Авицена покровител на Симпозиум „Хламидии“ во организација на Здружението на микробиолози на Македонија

На ден 22 март, 2019 година, во х.Александар Палас, по покровителство на Авицена ДОО, а во организација на Здружението на микробиолози на Македонија се одржа Симпозиум на тема„ Хламидии”.