Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'април'

Авицена со учество на LabQuality’19
Авицена со учество на LabQuality’19

Авицена Дијагностика учествуваше на настанот LabQuality’19 кој се одржа на 15 Април 2019 во хотел Александар Палас.

Коментари (0)
Авицена со учество на ECCMID 2019
Авицена со учество на ECCMID 2019

Традиционално, дел од тимот на Авицена учествуваше на 29-тиот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања - ECCMID 2019, кој се одржа во периодот од 13-16 Април во Амстердам, Холандија.