Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2019' 'мај'

Авицена со учество на EUROMEDLAB 2019
Авицена со учество на EUROMEDLAB 2019

И оваа година, дел од тимот на Авицена учествуваше на  23.Европски Конгрес за лабораториска медицина и клиничка хемија EUROMEDLAB 2019, кој се одржа во периодот од 13-19 Maj во Барселона, Шпанија.

Коментари (0)