Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2020' 'февруари'

Работилница за микробиолошка контрола на храна
Работилница за микробиолошка контрола на храна

На 13 Февруари во просториите на Авицена ДОО се организираше работилница на тема: „Детекција на микотоксините - како да се справите со новата загрижувачка криза со микотоксинот ДОН во регионот?”