Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2020' 'март'

Авицена ДОО со учество на настанот „ZMC 20 години постоење“
Авицена ДОО со учество на настанот „ZMC 20 години постоење“

Авицена ДОО беше дел од настанот „Zan Mitriv Clinic - 20 години постоење“ и симпозиум на тема „Развој на кардиоваскуларната хирургија во последните 20 години“ кој се одржа на 01.03.2020 година во хотел Александар Палас, Скопје.