Close
Пребарување
Filters
CellaVision DM96 е дигитален систем за клеточна морфологија, дизајниран со цел да ја автоматизира и забрза традиционалната микроскопска постапка. Со докажаната дигитална технологија за лоцирање и испитување на клетките во крвта и други телесни течности, овој систем овозможува заштеда на време и зголемување на продуктивноста.

Прочитај повеќе