Close
Пребарување
Filters

Цитогенетика

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Euroclone

Еuroclone нуди иновативни производи, услуги и решенија за молекуларна и клеточна биологија и цитогенетика. Автоматизирани системи за различни процедури и постапки во цитогенетски лаборатории. Oпшти реагенси за цитогенетика, пренатална, постнатална и туморска дијагностика. Софтвери за кариотипизација и FISH.

Прочитај повеќе