Close
Пребарување
Filters
Полу-автоматизиран уринарен хемистки анализатор за поголема продуктивност и висок квалитет. Автоматска калибрација, најширок спектар на тест опции. Флексибилни операции за задоволување на вашите потреби. Автоматско читање, толкување и документирање на резултатите од тест стриповите. До 500 теста за 1 час.

Прочитај повеќе