Close
Пребарување
Filters
Clinitek Atlas е целосно автоматизиран уринарен хемиски анализатор наменет за професионална употреба во ин витро дијагонстиката - за анализи со голем обем. Електронскиот дизајн и автоматските функции на овој анализатор овозможуваат изведување на уринарни анализи на секои 16 секунди по проимерок и тоа тестирање за : глукоза, билирубин, кетони, Ph, протеини, уробилиноген, нитрати и леукоцити.

Прочитај повеќе