Close
Пребарување
Filters
Clinitek Novus е автоматизиран уринарен хемиски анализатор кој нуди сеопфатен спектар на тестови со капацитет на обработка од 240 примероци/час. Со уникатните и лесни за употреба "Load - and - Go" тест касети се подноставува постапката на тестирање и се обезбедуваат конзистентни високо квалитетни резултати.

Прочитај повеќе