Close
Пребарување
Filters
Ензимските тестови се употребуваат како аналитички алатки за анализа на прехрамбени производи, како шот се овошни сокови, вино или пиво, млечни производи, јајца и месо. Овие тестови се користат за одредување на шеќери, алкохоли, киселини и др. компоненти.

Прочитај повеќе