Close
Пребарување
Filters
Модерен и компактен Point-of-care анализатор, со широко мени на тестови за проценка на кардиолошки маркери, коагулационен статус, маркери на воспаление и дијабет. Инструментот користи RFID технологија за автоматско процесирање на тестовите, а резултатот се добива за неколку минути.

Прочитај повеќе