Close
Пребарување
Filters

Гасни анализатори

Гасните анализатори на Siemens Healthcare Diagnostics овозможуваат брза и точна информација за сите гасни анализи, вклучувајќи го и хематокритот, електролити, глукоза и CO-оксиметрија од еден примерок, во секое време, на кое било место - од централната клиничка лабораторија до креветот на болниот.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

RAPIDLab 1200 Systems

RAPIDLab 1200 - гасен анализатор на Siemens Healthcare Diagnostics кој ја подобрува ефикасноста на тестирањето како во клиничка лабораторија, така и на места каде е потребна итна интервенција, веднаш до пациентот. Резултати за сите параметри за само 60 секунди. Со својата брзина и сигурност RAPIDLab 1200 анализаторот дава можност на клиничкиот персонал за брзо донесување одлуки при критични ситуации и брз третман на пациентите на интензивна нега.

Прочитај повеќе

RAPIDLab 348EX System

RAPIDLab 348EX System - идеално, исплатливо решение за помали лаборатории. Брзите и точни резултати се достапни за само 60 секунди. Комбинацијата на докажаната технологија на Siemens Healthcare Diagnostics за гасни анализи во крв со најновите достигнувања, овозможуваат олеснување на работата во секојдневната рутинска пракса.

Прочитај повеќе

RAPIDPoint 500 Systems

RAPIDPoint 500 - гасен анализатор дизајниран за лабораториско тестирање, како и за тестирање на места каде што е потребно брзо добивање на резултати, веднаш до пациентот: операциони сали,единици за интензивна нега, педијатриска интензивна нега и сл. Флексибилен и лесен за употреба со докажана технологија на Siemens Healthcare Diagnostic за добивање, брзи, точни и сеопфатни резултати за приближно 60 секунди.

Прочитај повеќе

RAPIDLab 248/348 Systems

RAPIDLab 248/348 анализаторите од Siemens Healthcare Diagnostics се совршен избор за економично тестирање на гасни анализи во крв кај пациенти на интензивна нега. Комплетно автоматизирани, обезбедуваат брзи, точни резултати со минимално инволвирање на корсникот, дозволувајќи донесување на важни одлуки за третман во почетните стадиуми.

Прочитај повеќе

RAPIDChem 744/754 Systems

Економично решение за брзо тестирање на електролити и Литиум во лаборатории и клиники со поголема динамика. Дизајнирани за работа со разни видови примероци, RAPIDChem 744/754 анализаторите генерираат брзи резултати, редуцирајќи го изложувањето на операторот на биолошки опасен материјал.

Прочитај повеќе

RAPIDLyte Arterial Blood Sampling Syringes and Multicap Capillaries

Шприцеви и капиларни цевчиња за собирање примероци крв за касни анализи, дизајнирани да помогнат во минимизирањето на пре-аналитичките грешки и одржувањето на безбедноста на корисниците, како и за зголемување на работната ефикасност. Достапни во различни големини и конфигурации за задоволување на потребите во единиците за интензивна нега.

Прочитај повеќе