Close
Пребарување
Filters

Хемиска анализа на готов производ

Широка палета на тестови и инструменти, за различни типови на анализи, вклучувајќи витамини, алергени, микотоксини, ГМО, резидуи и др.супстанци во храна и прехранбени производи.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Антибиотици

Остатоци од антибиотици во храна од животинско потекло, како што се млеко, јајца или месо претставуваат потенцијален ризик за здравјето на потрошувачот. Затоа, R-Biopharm нуди широко портфолио на различни тест системи за анализа на остатоци од антибиотици, користени за како лек за третман на бактериски инфекции кај животните.

Прочитај повеќе