Close
Пребарување
Filters
HemoCue Hb1C 501- целосно автоматизиран систем за одредување на Hb1C во полна крв. Фабрички калибриран со вградени интерни контроли на квалитет. Резултатите се добиваат за само 5 минути.

Прочитај повеќе