Close
Пребарување
Filters
HemoCue системот за микроалбумин обезбедува квантитативно одредување на албумин во урината. Системот може да с екористи за скрининг, мониторинг и поддршка на дијагнозата и третманот на микроалбуминурија. Резултатите се добиваат само за 90 секунди.

Прочитај повеќе