Close
Пребарување
Filters

HemoCue систем за диференцијална крвна слика

HemoCue системот за диференцијална крвна слика е единствениот point-of-care инструмент за квантитативно одредување на вкупен број на леукоцити, со петделна диференцијална слика (неутрофили, лифоцити, базофили, моноцити, еозинофили)

Прочитај повеќе