Close
Пребарување
Filters

Хемокултури

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Signal Blood Culture System, OXOID

Signal Blood Culture System, OXOID претставува полуавтоматски систем за докажување на микроорганизми во крв и други ткивни течности. Обезбедува детекција и идентификација на етолошки агенс, еваулација на прогнозата и дефинитивна ориентација за антимикробна терапија. Се употребува само едно шише за детекција на анаеробни бактерии и фунги, кај возрасни и деца.

Прочитај повеќе