Close
Пребарување
Filters

Хемостаза

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BCS XP System

Комплетно автоматизиран коаголуметар, за брзи и прецизни резултати - најчесто користен инструмент во светски рамки во различни трансфузиолошки лаборатории.

Прочитај повеќе

Sysmex CS-5100 System

Комплетно автоматизиран коагулометар, со капацитет од 400 анализи за PT/APTT истовремено, кој користи принцип на PSI (preanalytical sample integrity) технологија и читање на реакциите на 4 бранови должини, со цел високопрецизни резултати при секое тестирање.

Прочитај повеќе

Sysmex CA-7000 System

Комплетно автоматизиран коагулометар, еден од најбрзите инструменти од фамилијата на коагулометри на Siemens, има можност за континуирано издавање на резултати на секои 7 секунди.

Прочитај повеќе

Sysmex CS-2000i/CS-2100i Systems

Комплетно автоматизиран коагулометар, со капацитет од 180 анализи за PT/APTT истовремено и истовремено читање на реакцијата на 5 бранови должини, во сите детекторски канали.

Прочитај повеќе

Sysmex CA-1500 System

Брзa анализа на голем број примероци, со висока прецизност и точност. Компактен, комплетно автоматизиран систен, кој истовремено изведува коагулациони, хромогени и имунолошки тестови.

Прочитај повеќе

Sysmex CA-620 and 660 Systems

Комплетно автоматизирани анализатори, погодни за средно-големи лаборатории, кои работат рутински и специфични коагулациони тестови.

Прочитај повеќе