Close
Пребарување
Filters

Хемостаза

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Xprecia Stride анализатор за PT/INR

Xprexia Stride анализаторот од производителот Simens Healthcare Diagnostics е нов, рачно пренослив, инструмент кој дава резултати за PT/INR од примерок на капиларна крв. Прецизен , брз, лесно-употреблив, рачно-пренослив инструмент, со зголемени карактеристики за безбедно работење, создадени за поголема заштита на операторот за време на тестирањето.

Прочитај повеќе

BFT II Analyzer

BFT II анализаторот ја комбинира предноста на механичката и фото-оптичката детекција на коагулумот, со уникатна турбодензитометриска детекција. Полуавтоматски двоканален коагулометар, кој се користи за испитување рутински тестови на хемостаза.

Прочитај повеќе

Atellica Coag 360 system

Најнова генерација на целосно автоматизиран систем за лаборатории за хемостаза, со широко мени на тестови.

Прочитај повеќе

Thrombotimer

Полуавтоматски коагулометар, со оптомеханички принцип на мерење на реакција на когаулација, за брзи и доверливи резултати.

Прочитај повеќе