Close
Пребарување
Filters
IMMULITE 2000 XPi Immunoassay system е комплетно автоматизиран имунолошки анализатор, едноставен и лесен за работа, а истовемено нуди врвни перформанси. Достапен со најголемо мени на имумнолошки анализи вклучувајќи и над 400 алергени и капацитет до 200 тестови на час.

Прочитај повеќе