Close
Пребарување
Filters

Индиректна имунофуоресценција

Широка палета на мултипараметарски и единечни тестови за детекција на причинители на различни заболувања.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

PNEUMOSLIDE

Мултипараметарски тест за истовремено откривање на 9 причинители на атипични патогени-предизвикувачи на респираторни заболувања одеднаш, од крвта на пациентот со детекција на IgG и IgM антитела.

Прочитај повеќе