Close
Пребарување
Filters

Комплетно автоматизирани системи за идентификација и антибиограм

Широка палета на хромогени, селективни и општи подлоги, од производителот OXOID, за рутинска употреба во микробиолошки лаборатории.

Хромогените подлоги од производителот OXOID, овозможуваат јасна визуелизација на бактериските колонии кои се со впечатливи бои, со што се врши диференцијација и пресумптивна идентификација на соодветниот микроорганизам.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MicroScan WalkAway Plus system

Систем за комплетно автоматизирана идентификација на микроорганизми и тестирање на чуствителност на антибиотици, со единствена MIC детекција на резистенција во развој.

Прочитај повеќе

MicroScan autoScan-4 System

Полуавтоматизиран систем за процесирање на сите видови Microscan панели за идентификација на микрорганизми и тестирање на чуствителност.

Прочитај повеќе