Close
Пребарување
Filters

Контрола на стерилизација

Широка палета на биолошки и хемиски индикатори за контрола на процесот на стерилизација, за различни типови на стерилизација, како и за медицински потреби така и за потребите на индустријата. 

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Bionova IC10/20FR автоматски систем за биолошки индикатори

Автоматски систем за инкубација и читање на супербрзи (BT222, BT223) и брзи (BT220, BT221) биолошки инкубатори, за пареа и етилен оксид (BT110), процеси на стерилизација и системи за мониторинг на хигиена (PRO1).

Прочитај повеќе

Bionova® Биолошки индикатори

Биолошки индикатори за контрола на процеси на стерелизација со пареа.

Прочитај повеќе