Close
Пребарување
Filters

Контрола во микробиолошка лабораторија

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Bionova® IC10/20FR автоматски систем за биолошки индикатори

Автоматски систем за инкубација и читање на супербрзи (BT222, BT223) и брзи (BT220, BT221) биолошки инкубатори, за пареа и етилен оксид (BT110), процеси на стерилизација и системи за мониторинг на хигиена (PRO1).

Прочитај повеќе

Bionova® Биолошки индикатори

Биолошки индикатори за контрола на процеси на стерелизација со пареа.

Прочитај повеќе

Microbiologics - QC микроорганизми

Најиновативни и доверливи QC микроорганизми подготвени за микробиолошко испитување за контрола на квалитет, на производителот Microbiologics кој ги има сите потребни сертификати, валидации и акредитации за препознавање квалитет на услугите, производните процеси и производите.

Прочитај повеќе