Close
Пребарување
Filters
Medonic M51 e врвен хематолошки анализатор за 5 диференцијална крвна слика, кој е со веќе докажан квалитет од неговиот претходници од М серијата на анализатори, а дизајниран за лесно ракување и брзи резултати.

Прочитај повеќе