Close
Пребарување
Filters

Молекуларна дијагностика

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Seegene

Широка палета на тестови, базирани на иновативни технологии, како TOCE, DPO, READ,ATP real-time PCR, за детекција на различни инфективни патогени и генетски мутации.

Прочитај повеќе

Amplex

Широк спектар на панели за молекуларна детекција на инфективни патогени и антибиотска резистенција. Анализа директно од примерок, без екстракција на ДНК/РНК, без можност за контаминација. Широк спектар на примероци, резултат во реално време, за 15-30 минути.

Прочитај повеќе

R-Biopharm

Широкото мени на производи за хумана генетика на R-Biopharm нуди дијагностички решенија прилагодени на потребите на лабораториите. R-Biopharm употребува современа real-time PCR технологија, која овозможува ефикасни и прецизни анализи.

Прочитај повеќе

Fujirebio

Интернационална компанија чии производи се движат од специфични мануелни тестови до целосно автоматизирани рутински тестови и покриваат области како што се инфективни заболувања, онкологија, генетско тестирање, фертилитет, HLA типизација, невродегенерација и сл.

Прочитај повеќе

Sistemas Genomicos

Sistemas Genómicos е првата голема шпанска фирма специјализирана за генетско секвенционирање со скоро две децениско искуство во областа на молекуларна биологија и генетика, со специјализација во техники насочени кон полето на здравствена заштита, храна и земјоделство и истражување.

Прочитај повеќе