Close
Пребарување
Filters

Молекуларна дијагностика

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Anyplex™ II SNP панел за тромбоза

Anyplex™ II SNP панелoт за тромбоза на Seegene истовремено детектира 6 SNP (1 во фактор II, 3 во фактор V и 2 во MTHFR) кои се најважните генетски фактори на ризик за венска тромбоза. Базирајќи се на mTOCE технологијата, овој панел открива и диференцира повеќе SNP со Real-time PCR.

Прочитај повеќе